Amigos para siempre

Entrada gratuïta

Amb un format de quatre pel·lícules, dues d’acció real i dues d’animació, Planeta Terra: el millor regal, el cicle de cinema per a aquestes festes nadalenques, vol transmetre als nens i nenes  valors que podran descobrir de manera divertida i fàcil  Per una banda, en les pel·lícules d’acció real veurem dues històries plenes d’amor i respecte pels animals que viuen a la natura i que, per alguna raó, necessiten puntualment la cura i l’aprenentatge de les mans i l’esperit dels més petits. Per altra banda, les cintes d’animació volen posar en relleu la memòria dels familiars que ens han precedit i la importància de cuidar l’entorn evitant les deixalles als boscos, on milers de petits animalons poden veure alterades les seves existències.

Sinopsi
Un dia, un jove que viu a la bella però deshabitada costa del sud d’Austràlia rescata tres pelicans orfes. Basada en l’aclamat llibre homònim Storm Boy, un clàssic de la literatura australiana.

Premi a Millor Actor Jove al Zlin Film Festival, nominació a Millor Pel·lícula de l’Associació de Crítics Australians i 2a Millor Pel·lícula del Children KinoFest

Direcció
Shawn Seet
Durada 
95 minuts
Any
2019
Gènere
Ficció
Llengua
Català
País
Austràlia
Edat recomanada
+7

Entrada lliure fins completar l’aforament

30 de desembre de 2023 (16.30 h)
Sala Magma