El techo del mundo

Entrada gratuïta

Amb un format de quatre pel·lícules, dues d’acció real i dues d’animació, Planeta Terra: el millor regal, el cicle de cinema per a aquestes festes nadalenques, vol transmetre als nens i nenes  valors que podran descobrir de manera divertida i fàcil  Per una banda, en les pel·lícules d’acció real veurem dues històries plenes d’amor i respecte pels animals que viuen a la natura i que, per alguna raó, necessiten puntualment la cura i l’aprenentatge de les mans i l’esperit dels més petits. Per altra banda, les cintes d’animació volen posar en relleu la memòria dels familiars que ens han precedit i la importància de cuidar l’entorn evitant les deixalles als boscos, on milers de petits animalons poden veure alterades les seves existències.

Sinopsi
1882. Sant Petersburg. Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, sempre ha estat fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin, explorador famós que no va tornar mai de la seva última expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix marxar per recuperar el vaixell.

Secció Oficial al Festival de Gijón, nominacions a Millor Pel·lícula als Premis Lumière i als Premis Annie i Premi del Públic al Festival Internacional de cine d’animació d’Annecy.

Direcció
Rémi Chayé
Durada 
80 minuts
Any
2015
Gènere
Animació
Llengua
Català
País
França
Edat recomanada
+7

Entrada lliure fins completar l’aforament

28 de desembre de 2023 (16.30 h)
Sala Magma