El valor de la democràcia i les institucions polítiques

Activitat gratuïta

A càrrec de Joan Manuel del Pozo, doctor en Filosofia, investigador, traductor i professor emèrit de la Universitat de Girona. Com a polític ha estat diputat al Congrés i al Parlament, tinent d’alcalde de Girona i conseller de govern a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

La complexitat creixent d’una globalització descontrolada està posant en risc els sistemes democràtics, que necessiten fer sentir novament els valors d’un sistema lliure i igualitari. La conferència serà un exercici de pensament radical, per anar a les arrels de la situació.

Joan Manuel del Pozo
Doctor en Filosofia, investigador, traductor i professor emèrit de la UdG
14 de desembre de 2022 (17.30 h)
Sala Magma

Ho organitza: Aules de Difusió Cultural de la Garrotxa

És una entitat destinada a gent gran, bàsicament jubilada, que es dedica a promoure activitats diverses: conferències, cinema, visites a exposicions i sortides a llocs emblemàtics i a centres culturals de Barcelona i d’arreu del país, amb assistència a sessions teatrals, concerts, exposicions… A més, manté també en funcionament una Aula de Lectura on les persones que en formen part poden compartir mensualment opinions i punts de vista sobre autors i llibres llegits.