Premis Jordi Pujiula

Activitat gratuïta

“Els grans interrogants de la ciència” és un cicle de conferències organitzat pel Consorci de Medi Ambient i Salut Pública (SIGMA), l’Espai Cràter i el Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca (PEHOC). El seu objectiu és tractar temàtoqies científiques i tecnològiques d’actualitat aptes per a tothom. La comissió assessora s’encarrega de confeccionar el programa, que compta amb experts en els temes seleccionats. Les xerrades es duen a terme un divendres al mes, d’octubre a maig, a la Sala Magma de l’Espai Cràter.

Premis Jordi Pujiula, alumnes de batxillerat i cicles formatius 

Presentació dels treballs guanyadors dels Premis Jordi Pujiula 2022. Els guanyadors dels premis de les diferents modalitats de treballs de recerca de batxillerat i de projectes finals de cicles formatius exposaran els seus treballs.

-Treballs de recerca de batxillerat: Ciències de la Salut, Ciències Naturals, Tecnologia, Arts Aplicades i disseny, i Comarcal.

-Projectes finals de cicles formatius: Ciències de la Salut i dels Aliments, Disseny Tècnic i Edificació i Ciències Aplicades i Tecnologia.

22 de desembre de 2023 (19.00 h)
Sala Magma

Ho organitza: SIGMA, Espai Cràter i PEHOC