Víctimes i víctimes. Reflexions personals sobre la violència i la pau

Activitat gratuïta

A partir de la pel·lícula Maixabel, dirigida per Itziar Bollaín i estrenada el 2021, les Aules de Difusió Cultural de la Garrotxa organitzen una conferència-col·loqui titulada “Víctimes i víctimes. Reflexions personals sobre la violència i la pau.

Com ha passat sempre en tots els conflictes d’arreu, avui no totes les víctimes d’ETA pensen el mateix sobre la violència, sobre la manera de combatre-la, ni sobre la consecució de la pau. La tasca feta per Maixabel Lasa ofereix un excel·lent punt de partida per reflexionar sobre el tema.

Rosa Lluch Bramon
Professora d'Història Medieval a la UB
5 d'octubre de 2022 (16.00 h)
Sala Magma

Ho organitza: Aules de Difusió Cultural de la Garrotxa

És una entitat destinada a gent gran, bàsicament jubilada, que es dedica a promoure activitats diverses: conferències, cinema, visites a exposicions i sortides a llocs emblemàtics i a centres culturals de Barcelona i d’arreu del país, amb assistència a sessions teatrals, concerts, exposicions… A més, manté també en funcionament una Aula de Lectura on les persones que en formen part poden compartir mensualment opinions i punts de vista sobre autors i llibres llegits.