Visita guiada al volcà del Montsacopa

30/60 minuts
25/50€ per grup

Veniu a conèixer un dels volcans que trobem a la ciutat d’Olot, just al costat del nou Espai Cràter! Un volcà format per un con de morfologia regular i un cràter que s’ha conservat en bon estat. Descobrirem com s’ha format, quina activitat volcànica ha tingut, els seus materials i característiques… No us podeu perdre la visita a les grederes del volcà, considerades un punt d’interès geològic, científic, cultural, pedagògic i paisatgístic. Les explicacions estan adaptades a les edats i necessitats del grup.

S’ofereixen dos tipus d’activitat: la reduïda, que inclou la visita a les grederes del volcà, i la completa, en la qual també es puja al cràter.

Pour plus d'informations et pour réserver des activités, contactez le service client de Espai Cràter.

Similar activities

Visita guiada a l’Espai Cràter
Veniu a conèixer el nou Espai Cràter, el nou centre dels volcans! Descobrireu, dialogareu i reflexionareu sobre la formació i estructura del nostre planeta, l’activitat volcànica, els seus materials i característiques, la prevenció i el risc, el paper que han jugat els volcans en la comarca de la Garrotxa i els reptes socioambientals de futur. De manera individual o en grup, podreu recórrer la sala expositiva de l’Espai Cràter en companyia del nostre equip educatiu. Us convidem a descobrir els secrets de l’espai i a interaccionar amb els diferents mòduls de l’exposició.
Paquet activitat + visita guiada a l’Espai Cràter
Escolliu una de les activitats que us oferim i complementeu-la amb una visita guiada a l’Espai Cràter, adaptada als diferents nivells educatius. Podreu gaudir de les nostres activitats experimentals de temàtica variada i recórrer la sala expositiva en companyia del nostre equip educatiu, per descobrir els diferents mòduls de l’exposició.
Una erupció de colors
Ens posarem a la pell de vulcanòlegs i vulcanòlogues, per descobrir, a través de l’experimentació, com és un volcà, quines parts té i que no tots els volcans són iguals. Després crearem el nostre propi volcà i el farem entrar en erupció. A continuació, observarem i investigarem un mur de pedra seca i jugarem a crear construccions a partir dels materials volcànics, tal com van fer els habitants de la Garrotxa fa anys, per posar en relleu la forta relació volcans-persones que sempre hi ha hagut a la comarca.