Visita guiada a l’Espai Cràter

60 minuts
75€ per grup

Veniu a conèixer el nou Espai Cràter, el nou centre dels volcans! Descobrireu, dialogareu i reflexionareu sobre la formació i estructura del nostre planeta, l’activitat volcànica, els seus materials i característiques, la prevenció i el risc, el paper que han jugat els volcans en la comarca de la Garrotxa i els reptes socioambientals de futur. De manera individual o en grup, podreu recórrer la sala expositiva de l’Espai Cràter en companyia del nostre equip educatiu. Us convidem a descobrir els secrets de l’espai i a interaccionar amb els diferents
mòduls de l’exposició.

Pour plus d'informations et pour réserver des activités, contactez le service client de Espai Cràter.

Similar activities

Visita guiada al volcà del Montsacopa
Veniu a conèixer un dels volcans que trobem a la ciutat d’Olot, just al costat del nou Espai Cràter! Un volcà format per un con de morfologia regular i un cràter que s’ha conservat en bon estat. Descobrirem com s’ha format, quina activitat volcànica ha tingut, els seus materials i característiques… No us podeu perdre la visita a les grederes del volcà, considerades un punt d’interès geològic, científic, cultural, pedagògic i paisatgístic. Les explicacions estan adaptades a les edats i necessitats del grup. S’ofereixen dos tipus d’activitat: la reduïda, que inclou la visita a les grederes del volcà, i la completa, en la qual també es puja al cràter.
Paquet activitat + visita guiada a l’Espai Cràter
Escolliu una de les activitats que us oferim i complementeu-la amb una visita guiada a l’Espai Cràter, adaptada als diferents nivells educatius. Podreu gaudir de les nostres activitats experimentals de temàtica variada i recórrer la sala expositiva en companyia del nostre equip educatiu, per descobrir els diferents mòduls de l’exposició.
Una erupció de colors
Ens posarem a la pell de vulcanòlegs i vulcanòlogues, per descobrir, a través de l’experimentació, com és un volcà, quines parts té i que no tots els volcans són iguals. Després crearem el nostre propi volcà i el farem entrar en erupció. A continuació, observarem i investigarem un mur de pedra seca i jugarem a crear construccions a partir dels materials volcànics, tal com van fer els habitants de la Garrotxa fa anys, per posar en relleu la forta relació volcans-persones que sempre hi ha hagut a la comarca.