Taller d’iniciació al dibuix del paisatge geològic

Activitat gratuïta

En aquest taller pràctic aprendrem les nocions bàsiques necessàries per fer un croquis interpretatiu del paisatge geològic. Treballarem des de dalt del Montsacopa i en una de les seves grederes. Una activitat apta per a qualsevol persona interessada que tingui o no nocions de geologia o dibuix.

Cal dur material de dibuix bàsic: quadern o paper de dibuix amb suport, llapis HB, portamines 0,5, retoladors de punta fina (de 2 o 3 gruixos diferents), goma d’esborrar i alguns llapis de colors. També s’aconsella dur un petita cadira plegable tipus càmping, barret i ulleres de sol.

Mes de la Vulcanología

La ja consolidada setmana de la vulcanologia s’estén a tot el mes! L’Espai Cràter proposa un programa d’activitats que té per objectiu posar en valor el paisatge volcànic de la Garrotxa i fomentar el coneixement sobre els fenòmens volcànics, la seva importància geològica i el seu impacte en el nostre planeta.

Al llarg del mes, es duran a terme diverses activitats educatives i divulgatives: exposicions interactives, tallers per a totes les edats, conferències impartides per experts en vulcanologia i sortides de camp als volcans més emblemàtics de la comarca.

 

Isaac Camps
Geòleg
20 d'octubre de 2024 (11.00 h)
Espai Cràter