Lloguer d’espais

Necessites un espai?

L’Espai Cràter ofereix un servei de reserva de sales, que poden utilitzar tan entitats com empreses. Disposa d’un sistema tarifari assequible, que es determina en funció de l’espai sol·licitat, la tipologia del sol·licitant, les característiques de l’acte i l’horari.

Aquest sistema de reserves és un mecanisme més a disposició de la ciutat per tal de promoure el coneixement i el diàleg social i cultural.

Els espais que es poden reservar són la Sala Magma i l’Aula Bufador. I el sistema que cal seguir per a la reserva, és el següent:

  • Revisar la normativa d’ús per comprovar que l’activitat encaixa amb les normes i les característiques de l’espai
  • Descarregar i omplir el formulari
  • Enviar-lo signat per correu electrònic (sau.crater@olot.cat) o presencialment (C. Macarnau, 55 17800 Olot)

Un cop enviada la documentació, la revisarem i ens posarem en contacte amb vosaltres a través del correu electrònic facilitat.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a sau.crater@olot.cat o al 972 27 91 32.

Sala Magma

Superfície: 144 m2
Superfície tarima: 3,9 m d’ample x 7 m de llarg
Capacitat: 110 butaques

Ideal per acollir una gran varietat d’esdeveniments culturals, socials i d’empresa, com ara conferències, jornades, concerts de petit format, entregues de premis, projeccions, etc. Compta amb 110 butaques fixes, cabina de control i camerino. La Sala Magma té una immillorable acústica i so, i compta amb microfonia i projecció d’alta definició, així com gravació i reproducció en continu (streaming). S’hi accedeix des del vestíbul principal.

Aula Bufador

Superfície: 88 m2

És un espai polivalent, concebut per a activitats complementàries, accessible des del vestíbul i amb un accés directe a la sala expositiva (la Cambra). S’il·lumina amb una finestra alta que mira cap a l’accés principal i una de les claraboies de l’edifici. En el dia a dia, acull les activitats educatives i disposa de taules mòbils, cadires, pica i un monitor mòbil.

Esdeveniments realitzats