Visita

Horaris

D’octubre a maig

De dilluns a divendres
De 10 a 14 h i de 15 a 18 h

Dissabtes
De 10 a 14 h i de 15 a 19 h

Diumenges
De 10 a 14 h

De juny a setembre

De dilluns a diumenge
De 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Horaris especials
25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener
Tancat

24 i 31 de desembre
De 10 a 14 h

Preus

Entrada general: 7 €

Preu per persona

Entrada reduïda: 5 €

Visitants de 5 a 14 anys, majors de 65 anys, titulars de carnet de família nombrosa, famílies monoparentals i estudiants amb carnet acreditatiu. Grups a partir de 45 persones.

Entrada gratuïta

Infants fins a 4 anys inclòs. Membres de l’Associació de Museòlegs de Catalunya i membres de ICOM o ICOMOS. Persones amb certificat de discapacitat i el seu acompanyant (en cas que necessiti suport d’acompanyant). Persones que gaudeixen del programa Apropa Cultura. Veïns de la Garrotxa fins al 31 de desembre del 2022.

On som i com arribar-hi

Carrer Macarnau, 55

17800 Olot (Girona)

Tel. 972 27 91 32

Autobús

Autobús

Estació d’autobusos d’Olot
Consulteu horaris i recorreguts aquí

 

Transport Públic d’Olot (TPO)

Les parades de referència són:

– 49/50 Hospital de Sant Jaume (totes les línies)
– 45 Escola Maria Reina (línies B, C i D)
– 85 Escola del Morrot (línia C)

Consulteu horaris i recorreguts aquí

Cotxe i moto

Cotxe i moto

L’aparcament de referència és el Pàrquing Centre

Està situat a 2 minuts a peu de l’Espai Cràter i amb la compra de l’entrada disposeu d’un descompte.

Bicicleta

Bicicleta

L’aparcament de bicicletes estarà situat, properament, al carrer Pintor Domenge.

Visites i grups

L’Espai Cràter ofereix visites comentades a l’exposició, visites per a grups, activitats per a centres educatius i activitats i visites específiques per a grups amb necessitats especials. Podeu comprar les entrades en línia o a taquilla.

Visites comentades

L’Espai Cràter ofereix, de forma regular, visites comentades a l’exposició. Es duen a terme els caps de setmana i festius, en català. Per a visites a la carta i altres sol·licituds, podeu escriure’ns a sau.crater@olot.cat i/o trucar al 972 27 91 32.

Visites per a grups

Per a les visites lliures o guiades per a grups cal fer una reserva prèvia enviant un correu a sau.crater@olot.cat o trucant al 972 27 91 32. Per a visites amb guia acreditat o propi, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Visites per a centres educatius

Oferim visites adaptades a grups escolars. Els alumnes descobriran l’àrea expositiva guiats per un educador de l’Espai Cràter. Les escoles i instituts de la Garrotxa gaudeixen d’entrada gratuïta.

Les escoles que contractin activitats no han d’assumir el cost general de l’entrada.

Programes especials

A l’Espai Cràter vetllem per l’accés de totes les persones. Treballem en col·laboració amb programes especials, per arribar a tota la comunitat. Disposen d’entrada gratuïta les persones que formen part del programa Apropa Cultura, dirigit a entitats socials que treballen amb persones en situació de vulnerabilitat.

Per a una visita segura

Perquè pugueu visitar l’Espai Cràter amb les màximes garanties i seguretat, hem adoptat diverses mesures, seguint la normativa sanitària vigent. Hem reduït l’aforament per garantir la màxima comoditat en la visita, l’ús de mascareta és obligatori en tot moment, posem a disposició del públic gel hidroalcohòlic, i hem reforçat el servei de neteja del centre.

Accessibilitat

A l’Espai Cràter vetllem per garantir l’accessibilitat de totes les persones. El centre compta amb accessos i recorreguts aptes per a persones amb mobilitat reduïda, zones de repòs i lavabos adaptats. Oferim visites guiades adaptades perquè els continguts estiguin a l’abast de tothom i, sobretot, de les persones amb discapacitat física, sensorial o cognitiva. Les persones amb certificat de discapacitat tenen l’entrada gratuïta, així com el seu acompanyant, en cas de necessitar suport.