Visita

Horaris

D’octubre a maig

De dilluns a divendres
De 10 a 14 h i de 15 a 18 h

Dissabtes
De 10 a 14 h i de 15 a 19 h

Diumenges
De 10 a 14 h

De juny a setembre

De dilluns a diumenge
De 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Horaris especials

25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener
Tancat

24 i 31 de desembre i 5 de gener
De 10 a 14 h

Preus (Visita lliure)

Entrada general: 7 €

Preu per persona

Entrada reduïda: 5 €

Visitants de 5 a 14 anys, majors de 65 anys, titulars de carnet de família nombrosa, famílies monoparentals i estudiants amb carnet acreditatiu. Grups a partir de 45 persones.

Entrada gratuïta

Infants fins a 4 anys inclòs. Membres de l’Associació de Museòlegs de Catalunya i membres de ICOM o ICOMOS. Persones amb certificat de discapacitat i el seu acompanyant (en cas que necessiti suport d’acompanyant). Persones que gaudeixen del programa Apropa Cultura. Veïns de la Garrotxa fins al 31 de desembre del 2022.

On som i com arribar-hi

Carrer Macarnau, 55

17800 Olot (Girona)

Tel. 972 27 91 32

Autobús

Autobús

Estació d’autobusos d’Olot
Consulteu horaris i recorreguts aquí

 

Transport Públic d’Olot (TPO)

Les parades de referència són:

– 49/50 Hospital de Sant Jaume (totes les línies)
– 45 Escola Maria Reina (línies B, C i D)
– 85 Escola del Morrot (línia C)

Consulteu horaris i recorreguts aquí

Cotxe

Cotxe

L’aparcament de referència és el Pàrquing Centre, situat a 5 minuts a peu de l’Espai Cràter. Amb la compra de l’entrada disposeu d’un descompte.

Per a persones amb mobilitat reduïda, hi ha dues places reservades davant del centre, al carrer Pintor Domenge.

Bicicleta

Bicicleta

L’aparcament de bicicletes estarà situat, properament, al carrer Pintor Domenge.

Visites i grups

L’Espai Cràter ofereix visites comentades a l’exposició, visites per a grups, activitats per a centres educatius i activitats i visites específiques per a grups amb necessitats especials. Podeu comprar les entrades en línia o a taquilla.

Visites comentades

L’Espai Cràter ofereix, de forma regular, visites comentades a l’exposició sobre vulcanologia i al volcà del Montsacopa. Amb els comentaris dels nostres guies especialitzats, podreu descobrir tots els àmbits de la mostra i visitar un dels volcans de la ciutat d’Olot.

Les explicacions estan adaptades a les edats i necessitats del grup. La durada de la visita és de 60 minuts. El preu és de 9,5 € (general), 7,5 € (reduïda), 2,5 € (residents Garrotxa durant el 2022 i persones amb carnet de discapacitat).

Visites per a grups

Per a les visites lliures o guiades per a grups cal fer una reserva prèvia enviant un correu a sau.crater@olot.cat o trucant al 972 27 91 32. Per a visites amb guia acreditat o propi, visites a la carta i altres sol·licituds, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Visites per a centres educatius

Oferim visites adaptades a grups escolars. Els alumnes descobriran l’àrea expositiva guiats per un educador de l’Espai Cràter. Les escoles i instituts de la Garrotxa gaudeixen d’entrada gratuïta.

Les escoles que contractin activitats no han d’assumir el cost general de l’entrada.

Programes especials

A l’Espai Cràter vetllem per l’accés de totes les persones. Treballem en col·laboració amb programes especials, per arribar a tota la comunitat. Disposen d’entrada gratuïta les persones que formen part del programa Apropa Cultura, dirigit a entitats socials que treballen amb persones en situació de vulnerabilitat.

Accessibilitat

A l’Espai Cràter vetllem per garantir l’accessibilitat de totes les persones. El centre compta amb accessos i recorreguts aptes per a persones amb mobilitat reduïda, zones de repòs i lavabos adaptats. Oferim visites guiades adaptades perquè els continguts estiguin a l’abast de tothom i, sobretot, de les persones amb discapacitat física, sensorial o cognitiva. Les persones amb certificat de discapacitat tenen l’entrada gratuïta per a la visita lliure, així com el seu acompanyant, en cas de necessitar suport.