Visita

Horaris

D’octubre a maig

De dilluns a divendres
De 10 a 14 h i de 15 a 18 h

Dissabtes
De 10 a 14 h i de 15 a 19 h

Diumenges
De 10 a 14 h

De juny a setembre

De dilluns a diumenge
De 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Horaris especials

25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener
Tancat

24 i 31 de desembre i 5 de gener
De 10 a 14 h

Preus (Visita lliure)

Entrada general: 7,5 €

Preu per persona

Entrada reduïda: 5,5 €

Visitants de 5 a 14 anys, majors de 65 anys, titulars de carnet de família nombrosa, famílies monoparentals i estudiants amb carnet acreditatiu. Grups a partir de 45 persones.

Entrada gratuïta

Infants fins a 4 anys inclòs. Membres de l’Associació de Museòlegs de Catalunya i membres de ICOM o ICOMOS. Persones amb certificat de discapacitat i el seu acompanyant (en cas que necessiti suport d’acompanyant). Persones que gaudeixen del programa Apropa Cultura.

On som i com arribar-hi

Carrer Macarnau, 55

17800 Olot (Girona)

Autobús

Autobús

Estació d’autobusos d’Olot
Consulteu horaris i recorreguts aquí

 

Transport Públic d’Olot (TPO)

Les parades de referència són:

– 49/50 Hospital de Sant Jaume (totes les línies)
– 45 Escola Maria Reina (línies B, C i D)
– 85 Escola del Morrot (línia C)

Consulteu horaris i recorreguts aquí

Cotxe

Cotxe

L’aparcament de referència és el Pàrquing Centre, situat a 5 minuts a peu de l’Espai Cràter. Amb la compra de l’entrada disposeu d’un descompte.

Per a persones amb mobilitat reduïda, hi ha tres places reservades davant del centre, al carrer Pintor Domenge.

Bicicleta

Bicicleta

L’aparcament de bicicletes està situat al carrer Macarnau, al costat de l’accés principal a Espai Cràter.

Visites i grups

L’Espai Cràter ofereix visites comentades a l’exposició, visites per a grups, activitats per a centres educatius i activitats i visites específiques per a grups amb necessitats especials. Podeu comprar les entrades en línia o a taquilla.

Visites comentades

L’Espai Cràter ofereix, de forma regular, visites comentades a l’exposició sobre vulcanologia i al volcà del Montsacopa. Amb els comentaris dels nostres guies especialitzats, podreu descobrir tots els àmbits de la mostra i visitar un dels volcans de la ciutat d’Olot.

Les explicacions estan adaptades a les edats i necessitats del grup. La durada de la visita és de 60 minuts. El preu és de 9,5 € (general), 7,5 € (reduïda), 2,5 € (persones amb carnet de discapacitat).

Visites per a grups

Per a les visites lliures o guiades per a grups cal fer una reserva prèvia enviant un correu a sau.crater@olot.cat o trucant al 972 27 91 32. Per a visites amb guia acreditat o propi, visites a la carta i altres sol·licituds, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Visites per a centres educatius

Oferim visites adaptades a grups escolars. Els alumnes descobriran l’àrea expositiva guiats per un educador de l’Espai Cràter. Les escoles i instituts de la Garrotxa gaudeixen d’entrada gratuïta.

Les escoles que contractin activitats no han d’assumir el cost general de l’entrada.

Programes especials

A l’Espai Cràter vetllem per l’accés de totes les persones. Treballem en col·laboració amb programes especials, per arribar a tota la comunitat. Disposen d’entrada gratuïta les persones que formen part del programa Apropa Cultura, dirigit a entitats socials que treballen amb persones en situació de vulnerabilitat.

Accessibilitat

A l’Espai Cràter vetllem per garantir l’accessibilitat de totes les persones. El centre compta amb accessos i recorreguts aptes per a persones amb mobilitat reduïda, zones de repòs i lavabos adaptats. Oferim visites guiades adaptades perquè els continguts estiguin a l’abast de tothom i, sobretot, de les persones amb discapacitat física, sensorial o cognitiva. Les persones amb certificat de discapacitat tenen l’entrada gratuïta per a la visita lliure, així com el seu acompanyant, en cas de necessitar suport.