Visita guiada a l’Espai Cràter

60 minuts
105 € per grup

Veniu a conèixer el nou Espai Cràter, el nou centre dels volcans! Descobrireu, dialogareu i reflexionareu sobre la formació i estructura del nostre planeta, l’activitat volcànica, els seus materials i característiques, la prevenció i el risc, el paper que han jugat els volcans en la comarca de la Garrotxa i els reptes socioambientals de futur. De manera individual o en grup, podreu recórrer la sala expositiva de l’Espai Cràter en companyia del nostre equip educatiu. Us convidem a descobrir els secrets de l’espai i a interaccionar amb els diferents
mòduls de l’exposició.

Per a més informació i reserva d’activitats, poseu-vos en contacte amb el Servei d’Atenció a l’Usuari de l’Espai Cràter.

Activitats relacionades

Visita guiada al volcà del Montsacopa
Veniu a conèixer un dels volcans que trobem a la ciutat d’Olot, just al costat del nou Espai Cràter! Un volcà format per un con de morfologia regular i un cràter que s’ha conservat en bon estat. Descobrirem com s’ha format, quina activitat volcànica ha tingut, els seus materials i característiques… No us podeu perdre la visita a les grederes del volcà, considerades un punt d’interès geològic, científic, cultural, pedagògic i paisatgístic. Les explicacions estan adaptades a les edats i necessitats del grup. S’ofereixen dos tipus d’activitat: la reduïda, que inclou la visita a les grederes del volcà, i la completa, en la qual també es puja al cràter.
Paquet activitat + visita guiada a l’Espai Cràter
Escolliu una de les activitats que us oferim i complementeu-la amb una visita guiada a l’Espai Cràter, adaptada als diferents nivells educatius. Podreu gaudir de les nostres activitats experimentals de temàtica variada i recórrer la sala expositiva en companyia del nostre equip educatiu, per descobrir els diferents mòduls de l’exposició.
Els pigments de la natura
Quins colors trobem a la natura? Observarem el nostre entorn per descobrir-los, revelarem com s’extreien antigament els pigments naturals i experimentarem per extreure els nostres propis pigments de fruites i verdures. Tot seguit veurem pintures de paisatges volcànics fets per artistes de la Garrotxa reconeguts i ens convertirem en artistes per fer una obra d’art amb les nostres pintures naturals! Una activitat en la qual la ciència i l’art van plegades!