Celebrem el Dia de les Dones i les Nenes en la Ciència

Aprenem sobre dones científiques amb un conte narrat per la Gisela Llimona

L’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar l’11 de febrer el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència en reconeixement al paper clau que desenvolupen les dones en la comunitat científica i la tecnologia. Per donar visibilitat a les dones científiques i tecnòlogues i sensibilitzar el públic sobre aquest fet, des de l’Espai Cràter vam programar, diumenge passat, una activitat especial.

La narradora de contes Gisela Llimona ens va explicar el conte ‘Rosa pionera, enginyera’, sobre una nena que somiava que seria una gran enginyera. A més, vam descobrir que hi ha moltes dones científiques que ens han facilitat, i molt, la vida. Més de cinquanta persones van omplir la Zona Sísmica de l’Espai Cràter, en aquest dia tan especial.

A més, les famílies assistents van poder descobrir la selecció de llibres, contes i jocs sobre nenes, dones i ciència que el Centre de Documentació del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa ha fet per a l’ocasió, i que es pot consultar fins a final de mes a l’Espai Cràter.