Oberta la convocatòria de les Beques Ciutat d’Olot 2023

La Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals i la Beca Ernest Lluch de Ciències Socials atorgaran 4.500 euros cadascuna a projectes en l'àmbit de la Garrotxa

Comença el període de presentació de projectes de les Beques Ciutat d’Olot 2023, que tenen l’objectiu de fomentar la recerca en l’àmbit de la Garrotxa. La Beca Oriol de Bolòs se centra en els camps de la geologia, l’ecologia, la zoologia, la botànica o el medi ambient; la Beca Ernest Lluch, en la història, la geografia, la literatura, el dret, la filologia, l’art, l’economia o les ciències socials.

Cadascuna de les beques estan dotades amb 4.500 euros i hi poden optar tant persones individuals com col·lectius. Per a les candidatures, s’haurà d’adjuntar el currículum i el projecte de treball amb els objectius a assolir, les fonts bibliogràfiques i la metodologia que s’utilitzarà.

El termini de presentació de projectes finalitzarà el 30 de setembre i el veredicte es farà públic durant el mes de novembre del 2023.

El jurat de la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals estarà format per Joan Bach i Plaza, Sara Sánchez i Olmo, Laura Puigbert i Manel·la, Francesc Còrdoba i Monturiol, i Xavier Oliver Martínez-Fornés. Actuaran com a secretaris el director de l’Espai Cràter i el responsable de l’Àrea de Patrimoni Natural del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

La Beca Oriol de Bolòs de Ciències Natural 2023 és convocada per l’Ajuntament d’Olot, per mitjà d’Espai Cràter i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, mentre que la Beca Ernest Lluch de Ciències Socials i Humanes és promoguda per l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot, per mitjà de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

Bases Beca Oriol de Bolòs 2023

Bases Beca Ernest Lluch 2023