El Casal volcànic és la novetat d’aquest Nadal

L'Espai Cràter també presenta un cicle de cinema gratuït

Casal volcànic durant les vacances de Nadal

S’adreça a infants nascuts entre els anys 2012 i 2017 i té l’objectiu de descobrir la ciència que hi ha al voltant dels nostres volcans a través d’experiments científics, manualitats, jocs i excursions.

Us heu preguntat mai com és el nostre planeta per dins? O perquè entren en erupció els volcans? Sabeu si es pot predir una erupció? Creieu que els volcans de la Garrotxa tornaran a erupcionar? Al casal de Nadal de l’Espai Cràter resoldrem aquestes qüestions i descobrirem altres secrets del nostre paisatge per poder-lo conèixer i cuidar més.

El “Casal volcànic” es farà del 27 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener, en horari de 2/4 de 9 del matí les 3 de la tarda. El dinar proposat és un àpat de carmanyola, a càrrec del mateix infant. Els infants que no es vulguin quedar a dinar tindran l’opció de marxar a la 1 del migdia. 

Les places estan limitades a 15 infants/dia i les inscripcions es poden fer per dies esporàdics o bé per a tots els dies. El preu és de 16 € al dia (100 € en cas que s’agafi el paquet dels set dies).

Les inscripcions ja s’han obert i podeu fer-les aquí.

Planeta Terra: el millor regal, cinema gratuït i amb missatge

L’altra proposta per a aquest Nadal és un cicle de cinema familiar i gratuït format per quatre pel·lícules: dues d’acció real i dues d’animació. Sota el títol Planeta Terra: el millor regal, aprendrem la importància de cuidar i respectar el planeta, de manera divertida i fàcil. 

En les pel·lícules d’acció real veurem dues històries plenes d’amor i respecte pels animals que viuen a la natura i que, per alguna raó, necessiten puntualment la cura i l’aprenentatge de les mans i l’esperit dels més petits. Les cintes d’animació posen en relleu la memòria dels familiars que ens han precedit i la importància de cuidar l’entorn, evitant les deixalles als boscos, on viuen milers d’animalons.

Hermanos del viento – (Ds. 23/12)
Al sostre del món (Dj. 28/12)
Amics per sempre (Ds. 30/12)
Bikes (Dc. 3/01)

Totes les sessions es faran a 2/4 de 5 de la tarda, a la Sala Magma, i comptaran amb la introducció i explicació del comissari del cicle, Jordi Teis. No és necessària reserva prèvia.

Més informació sobre la programació aquí.