El president de la Generalitat, Pere Aragonès, visita Espai Cràter

Acompanyat d'altres autoritats ha fet un recorregut per les instal·lacions

Aquesta tarda, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha pogut conèixer Espai Cràter. Ho ha fet en el marc d’una visita a l’Ajuntament d’Olot, on ha signat el Llibre d’Honor de la Ciutat i s’ha reunit amb l’alcalde d’Olot, Pep Berga, i el primer tinent d’alcalde, Estanis Vayreda. A la trobada també hi ha assistit la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral.

Després de la reunió, el president de la Generalitat ha visitat Espai Cràter acompanyat pel president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach. La comitiva d’autoritats ha pogut conèixer el nou equipament de la ciutat, amb les explicacions del director d’Espai Cràter, Xevi Collell; els arquitectes Toni Casamor i Anna Codina; el CEO d’Indissoluble, Juan Roberto Vásquez, i el vulcanòleg Llorenç Planagumà.

La Generalitat, la Diputació de Girona i els fons europeus Feder han ajudat a fer possible Espai Cràter que, a principis d’abril, ja havia exhaurit totes les entrades per a les visites guiades i activitats familiars de Setmana Santa; motiu pel qual s’han ampliat horaris per donar resposta al gran volum de demanda de persones que volen conèixer el centre.

Impulsat des de la ciutat d’Olot per a tot el país, Espai Cràter vol erigir-se en l’espai de referència nacional i internacional en l’àmbit de la vulcanologia, teixint aliances amb centres educatius, institucions i entitats per tal d’impulsar projectes i activitats.