El “Via Lliure” de RAC 1, en directe des de l’Espai Cràter

El programa va recórrer l'exposició de vulcanologia i va entrevistar diversos garrotxins

Diumenge 10 d’abril, Xavi Bundó i tot l’equip del “Via Lliure” de RAC 1 van desplaçar-se a Olot per fer el programa en directe des de l’Espai Cràter. Els va rebre l’alcalde de la ciutat, Pep Berga, i tot seguit, el presentador va començar un recorregut per l’exposició d’Espai Cràter, guiat pel director del centre, Xevi Collell, i el vulcanòleg garrotxí Llorenç Planagumà.

De 10 a 2, centenars de persones van passar per la Sala Magma, que es va omplir per escoltar en directe el programa matinal del cap de setmana. Àngel Llàcer, Jordi Sellas, Fina Puigdevall, Pere Ribes, Rosa Serra o les tiktokers de Can Putades van ser alguns dels entrevistats pel programa, que també va comptar amb les actuacions musicals de Massa i Agnès Algueró.

Podeu recuperar totes les seccions d’aquesta matinal radiofònica, en el següent enllaç: https://www.rac1.cat/a-la-carta/via-lliure.

El Via Lliure de RAC 1 en directe des de l’Espai Cràter va comptar amb el suport de l’Ajuntament d’Olot i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Diputació de Girona.