Més de 1.300 persones han participat en les portes obertes d’aquest cap de setmana

Des de divendres a la tarda i fins aquest diumenge al vespre, 1.321 persones han descobert aquest nou equipament de la ciutat d’Olot, que promou el coneixement a l’entorn dels volcans, la ciència i la societat.

A partir d’aquest dilluns, 7 de març, es podran comprar entrades per visitar Espai Cràter, a través de la pàgina web espaicrater.com. La població d’Olot i la Garrotxa tindrà entrada gratuïta durant tot el 2022.

Aquest diumenge, 6 de març, al vespre han finalitzat les jornades de portes obertes a Espai Cràter. Des del divendres 4 de març a les 3 de la tarda i fins aquest diumenge a les 7 del vespre, un total de 1.321 persones han descobert el centre de referència en volcans, ciència i societat. Ho han fet en un total de 30 visites guiades, a través de les quals han pogut recórrer els diversos espais de l’equipament.

Les visites -que s’han dirigit a la població d’Olot i la Garrotxa- se sumen al més d’un miler de persones que des del passat 14 de febrer han pogut descobrir Espai Cràter. Fins al passat divendres 4 de març s’havien portat a terme 38 visites guiades que han comptat amb una assistència de 1.127 persones (membres d’associacions de veïns, del sector turístic, empresaris i emprenedors, docents dels centres educatius, així com a representants d’entitats socials i culturals de la ciutat i la comarca). Així doncs, 2.448 persones ja han visitat Espai Cràter.

11 de març, primer dia d’Espai Cràter

Després de l’interès generat i la gran afluència de visitants d’aquest cap de setmana de portes obertes, divendres vinent, 11 de març, obrirà les portes Espai Cràter. Serà el primer dia de funcionament oficial del centre que, construït dins del volcà Puig del Roser, explica els volcans de la Garrotxa i del món, així com la particular relació entre els volcans i el seu entorn.

Totes les persones interessades a visitar-lo poden adquirir la seva entrada a partir d’aquest dilluns 7 de març a través d’aquesta pàgina web.

La població d’Olot i la Garrotxa disposarà d’entrada gratuïta fins a finals d’any. Per poder-ne disposar, cal fer reserva prèvia a la pàgina web per qüestions d’aforament. Abans de l’obertura del centre i de l’inici de la venda d’entrades, Espai Cràter ja compta amb 2.000 reserves de visites.