Espai Cràter guanya el premi “Què Fem?” a la Millor iniciativa museística

Els reconeixements, promoguts pel suplement d’oci de La Vanguardia, tenen l’objectiu de donar valor a diverses iniciatives catalanes vinculades al món de la cultura, de l’oci o de la gastronomia

Aquest dimarts, 21 de juny, s’ha celebrat una nova edició dels premis “Què Fem?”, el suplement d’oci de La Vanguardia, que pretenen donar valor a diverses iniciatives catalanes vinculades al món de la cultura, de l’oci o de la gastronomia. Espai Cràter, el nou centre de referència en volcans, ciència i societat d’Olot, ha estat un dels guanyadors de la nit, en endur-se el premi a Millor iniciativa museística. Han recollit el guardó el director d’Espai Cràter, Xevi Collell, i el regidor d’Innovació i Tecnologia de l’Ajuntament d’Olot, Agustí Arbós.

La resta de categories han reconegut una desena de propostes de música (Let’s Festival), teatre (Teatre Victòria), familiar (Llum BCN), infantil (CRAM), cinema (La Festa del Cinema), comerç de proximitat (Barcelona Comerç), escapades (Ara Lleida) i restauració (Restaurant Sergi de Meià). Com a novetat d’aquesta edició, també s’han donat premis al millor restaurant sostenible (TunaTeca) i al personatge o iniciativa especial (Mike Blackman, director general d’ISE).

La gala de lliurament de premis, que ha tingut lloc al restaurant El Xalet de Montjuïc de Barcelona, ha estat presentada per l’actor Bruno Oro i ha comptat amb l’actuació musical de Suu.