L’exposició

Aprendre sobre volcans des de l’interior del volcà Puig del Roser

A Espai Cràter hi trobareu l’exposició de referència en l’àmbit de la vulcanologia, tant pels continguts com per la forma. Una mostra totalment interactiva, comissariada pel Dr. Joan Martí Molist, director de Geociències Barcelona – CSIC, i desenvolupada per Indissoluble.

Estructurada en diversos àmbits, explica els volcans de la Garrotxa i del món, així com la particular relació entre els volcans i el seu entorn. Ho fa mitjançant diversos llenguatges expositius: audiovisuals, experiències immersives, fotografies, realitat virtual o videomapatge. També compta amb una maqueta de 15 m2 que explica la formació de la Garrotxa, amb propostes de ludificació i moltes altres sorpreses!

Presideix la sala un gran talús de greda que ens permet veure les entranyes del volcà del Puig del Roser, que és on som. L’Espai Cràter permet aprendre sobre volcans des de l’interior d’un volcà: una experiència única!

L’exposició es pot visitar durant una àmplia franja horària, de dilluns a diumenge. Els caps de setmana s’ofereixen regularment visites guiades i mensualment hi ha programats tallers familiars.