La Sala Magma acull audicions de fi de curs de l’Escola Municipal de Música d’Olot

Els alumnes han mostrat els seus coneixements de percussió, guitarra i vent

Aquest dimarts, 7 de juny, han començat les audicions de l’Escola Municipal de Música d’Olot. Anualment, els alumnes de música porten a terme concerts gratuïts i oberts a la ciutadania tres vegades al llarg del curs escolar. Fins ara, però, les audicions es portaven a terme a l’Auditori de l’EMMO. Arran l’afectació de la pandèmia, les audicions van quedar aturades per les mesures de prevenció i contenció de la COVID-19.

Ara, per primer cop, els alumnes dels nivells elemental, adolescent i adult surten de les aules de l’escola i mostraran els coneixements apresos en petits concerts individuals a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Olot, l’Orfeó Popular Olotí i la Sala Magma de l’Espai Cràter. “Es tracten de les primeres audicions que es fan en públic des del començament de la COVID-19”, assegura el director de l’EMMO, Albert Carbonell.

Aquesta és una de les activitats que formen part del programa educatiu de l’Escola Municipal de Música d’Olot amb la voluntat que els seus estudiants puguin desenvolupar-se davant del públic. Els primers concerts d’aquest dimarts han aplegat familiars, amics d’alumnes i veïns i veïnes que han volgut gaudir de la música.