L’Espai Cràter acull la presentació dels Volkis

El passat dissabte, 7 de gener, els creadors de ‘Descobreix els volcans’ van donar a conèixer la seva publicació a la Sala Magma

L’equip de Creative Geoscience, format per professionals de Geociències Barcelona, Meritxell Aulinas (UB), Joaquín Hopfenblatt (UB), Adelina Geyer (Geo3BCN-CSIC) i Olaya Dorado (Geo3BCN-CSIC), i la il·lustradora Nia Schamuells han treballat conjuntament en la publicació Descobreix els volcans. Acompanya els Volkis en la seva aventura volcànica. Mitjançant tallers, per als infants, i una conversa amb els adults, van donar a conèixer la seva investigació el darrer dissabte a l’Espai Cràter.

Aquesta publicació il·lustrada, en format digital i accessible de manera gratuïta a la pàgina web, narra un viatge apassionant a través del món dels volcans, amb tots els seus perills i meravelles. Amb l’objectiu de divulgar sobre geologia entre els infants d’una forma amena i clara, s’exploren els conceptes principals de l’àmbit dels volcans. Com és l’interior de la Terra?, on i per què tenim volcans?, com és un volcà per dins? per què entren en erupció alguns volcans? són algunes de les qüestions que es resolen en aquest llibre.

Per a més informació sobre el projecte, podeu consultar:
Descobreix els volcans