L’Espai Cràter estrena una audioguia digital

Es tracta d’un aplicatiu dissenyat amb l’objectiu de fer que la visita a l’exposició permanent sigui més accessible i personalitzable

L’Espai Cràter ja disposa d’audioguia

A través d’un discurs amè i dinàmic, l’audioguia conté informació sobre els diferents àmbits de la mostra i ajuda a comprendre millor els principals conceptes sobre vulcanisme i geografia humana. Consta d’onze pistes d’àudio, transcripcions dels audiovisuals que es projecten a la sala i imatges que ajuden a l’usuari a seguir la visita. D’aquesta manera, les persones que visiten de manera lliure l’exposició poden escollir quin contingut desitgen escoltar, adaptant l’experiència als seus interessos. 

La nova audioguia també millora l’accessibilitat i fa més inclusiva l’exposició, permetent que persones amb discapacitat visual o auditiva puguin accedir a més informació. Un compromís pel qual el centre treballa de manera continuada. 

L’audioguia està disponible en quatre idiomes, català, castellà, anglès i francès, i és d’accés gratuït per a totes les persones que visitin l’exposició. Per gaudir-ne no és necessari descarregar-se cap aplicació, sinó que es pot fer escanejant un codi QR a través del dispositiu mòbil.

El nou aplicatiu ja s’ha posat en marxa i des d’aquesta setmana, s’ofereix a totes les persones que visiten l’Espai Cràter. Des de la seva obertura, l’Espai Cràter ha rebut  86.610 usuaris, 74.026 dels quals han estat visitants a l’exposició.

Visiteu l’exposició