Oberta la convocatòria de la Beca Oriol de Bolòs

S'hi podran presentar projectes inèdits de ciències naturals

L’Ajuntament d’Olot, per mitjà de l’Espai Cràter i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, convoca la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals, amb l’objectiu de fomentar la recerca en el camp de les ciències naturals en l’àmbit de la comarca de la Garrotxa. Aquest convocatòria, juntament amb la Beca Ernest Lluch de Ciències Socials i Humanes, forma part de Les Beques Ciutat d’Olot, que es convoquen anualment i que donen 4.500 euros cadascuna al projecte guanyador dels seus respectius camps.

Els projectes per optar-hi es poden presentar fins al 30 de setembre

Ja s’ha obert el període de presentació de projectes a les Beques Ciutat d’Olot 2024, que tenen per objectiu fomentar la recerca en l’àmbit de la Garrotxa en els camps de la geologia, l’ecologia, la zoologia, la botànica o el medi ambient, en el cas de la Beca Oriol de Bolòs, i en els camps de la història, la geografia, la literatura, el dret, la filologia, l’art, l’economia o les ciències socials, en el cas de la Beca Ernest Lluch.

Cadascuna de les Beques estan dotades amb 4.500 euros i hi poden optar tant persones individuals com col·lectius. La documentació es pot presentar de forma telemàtica o presencialment, mitjançant una instància genèrica a l’Ajuntament d’Olot. Les persones candidates hauran d’adjuntar el seu currículum i el projecte de treball amb informació dels objectius que es volen assolir, la metodologia que s’utilitzarà, els resultats que s’esperen obtenir i la bibliografia de referència.

El termini de presentació de projectes finalitzarà el 30 de setembre i el veredicte es farà públic durant el mes de novembre del 2024.

Alguns canvis respecte l’any passat

El jurat de les beques presenta alguns canvis respecte l’any passat. En el cas de la Beca Oriol de Bolòs, continuen Joan Bach, Sara Sánchez, Francesc Còrdoba i Xavier Oliver, i shi incorpora Carme Bartrina. En el jurat de la Beca Ernest Lluch, format per Margarida Casacuberta, Jordi Feu, Rosa Lluch i Antoni Mayans, s’hi incorpora Josep M. Muñoz.

Consulteu les bases de la Beca Oriol de Bolòs