Portes obertes per a la població d’Olot i la Garrotxa

Del 4 al 6 de març, es faran visites guiades per conèixer Espai Cràter.

El passat 14 de febrer vam presentar als mitjans de comunicació Espai Cràter, el centre que promou el coneixement a l’entorn dels volcans, la ciència i la societat. Impulsat per l’Ajuntament d’Olot i situat als peus del volcà del Montsacopa, el nou equipament obrirà al públic general aquest mes de març.
De forma prèvia a la seva obertura, s’han programat visites guiades perquè representants de col·lectius i entitats puguin conèixer el projecte. Des del passat 14 de febrer i fins aquest dimecres, 23 de febrer, més de 900 persones han pogut descobrir Espai Cràter

En concret, s’han dut a terme 32 visites guiades al llarg de 8 dies, que han permès acostar el projecte a associacions de veïns de la ciutat, membres del sector turístic, empresaris i emprenedors, docents dels centres educatius, així com a representants d’entitats socials i culturals de la ciutat i la comarca.

Jornades de portes obertes

Les visites continuaran de cara als pròxims dies amb les jornades de portes obertes que s’han previst del divendres 4 al diumenge 6 de març, dirigides a la població d’Olot i la Garrotxa. Per assistir-hi, cal inscriure’s de forma prèvia en aquesta pàgina web, on es podrà escollir entre els diferents horaris que s’ofereixen. La reserva per a les portes obertes també es pot fer trucant a Espai Cràter (972 27 91 32).

Entrada gratuïta per als veïns i les veïnes de la Garrotxa fins a finals d’any

Espai Cràter estarà obert de dilluns a diumenge. Els caps de setmana s’oferiran visites guiades i mensualment hi haurà tallers familiars. Fins a finals d’any, els veïns i les veïnes de la Garrotxa tindran l’entrada gratuïta a l’equipament.