Presentem Espai Cràter a la II Jornada Patrimoni & Digital

El director d'Espai Cràter, Xevi Collell, i el CEO d'Indissoluble, Juan Roberto Vásquez, han explicat el projecte

Espai Cràter ha estat un dels projectes que s’han presentat en la segona edició de la Jornada Patrimoni & Digital, que ha tingut lloc aquest dijous, 28 d’abril, a Vic, organitzada per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural (ACdPC) i el Museu d’Art Medieval (MEV).

Sota el títol “Transformació i respostes per a l’era postcovid”, l’esdeveniment ha servit per presentar projectes i iniciatives així com nous formats de relació amb els públics que institucions i empreses culturals han engegat a partir de la pandèmia.

El director d’Espai Cràter, Xevi Collell, i el CEO d’Indissoluble, Juan Roberto Vásquez, han explicat el viatge al centre de la vida que suposa Espai Cràter, el nou centre de volcans, ciència i societat.

Altres projectes que han format part del programa són “La Miró a mà”, de la Fundació Joan Miró; “MEV, l’art medieval + digital”, de MEV, Museu d’Art Medieval; “Bi Teknedata per a museus”, de Teknecultura; “Giravolt”, de la Direcció General del Patrimoni Cultural; “Adaptació dels models de negoci culturals”, de Quadrant Alfa, i “Visites guiades virtuals”, de l’Associació Girona Guide Services. La jornada també ha comptat amb la xerrada inaugural “Nous públics per a una nova cultura”, a càrrec de Jordi Sellas, director executiu d’Ideal Barcelona, Centre d’Arts digitals, així com taules temàtiques entre els ponents i la resta de participants.

L’acte ha comptat amb l’assistència d’Oriol Picas, director del MEV, i Sònia Hernández, directora general de Patrimoni Cultural, i s’ha pogut seguir en directe des del canal de YouTube de Patrimoni. Podeu recupera-la en aquest enllaç.