Els tallers nadalencs inauguren la programació d’hivern de l’Espai Cràter

Durant aquestes festes també s'han previst visites guiades a l'exposició i al volcà Montsacopa

Aquest divendres, 23 de desembre, ha començat la programació d’hivern de l’Espai Cràter. La primera activitat ha estat el taller STEAM Nadalenc, que proposa venir a resoldre, en família, jocs i desafiaments de temàtica nadalenca, per desenvolupar la curiositat i utilitzar la imaginació per trobar la millor solució. Tot plegat, a través de la metodologia STEAM, que integra les matemàtiques, la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i l’art.

Engegar les llums de l’arbre de Nadal amb llimones, fabricar una catapulta per repartir els regals dels Reis d’Orient, recuperar els cascavells dels rens, pintar una postal amb imants o fer construccions nadalenques són algunes de les activitats que poden fer les famílies, que també podran fer una peça d’ornamentació per decorar l’arbre de l’Espai Cràter!

Les sessions, que s’allargaran fins al 7 de gener, es diferencien segons l’edat de la mainada: de 4 a 7 anys, i de 7 a 12 anys.

A més dels tallers familiars, durant aquestes festes, l’Espai Cràter també ha programat visites guiades a l’exposició sobre vulcanologia i al volcà Montsacopa. Tota la programació es pot consultar aquí.