3.374 persones han descobert Espai Cràter durant la Setmana Santa

Les visites guiades i els tallers familiars han exhaurit totes les places

Entre el dilluns 11 i el dilluns 18 d’abril, van visitar Espai Cràter 2.943 persones. Si comptem també el primer cap de setmana, els dies 9 i 10 d’abril, la xifra suma 3.374 persones. És el balanç de visitants d’aquesta Setmana Santa, que ha estat bona en termes d’ocupació a tota la Garrotxa. Segons Turisme Garrotxa, l’ocupació dels dos caps de setmana s’ha situat a nivells prepandèmics (76,5%) i la majoria dels turistes que s’han anat a informar al es oficines de turisme han estat parelles, famílies i grups d’amics de mitjana edat atrets per la natura, les activitats i la cultura.

Com a la Garrotxa en general, a Espai Cràter la majoria de visitants han estat procedents de la província de Barcelona, seguits de Girona, Tarragona i Lleida. Pel que fa al turisme de fora de Catalunya, hem rebut principalment visitants de França, el País Basc i Anglaterra. També han aprofitat els dies festius per venir a descobrir Espai Cràter 555 persones residents a la Garrotxa (16%).

El dia amb major nombre de visitants va ser el divendres 15, amb 523 persones. La majoria van descobrir l’exposició sobre vulcanologia de forma lliure, però algunes també van participar en la visita guiada a càrrec del Servei Educatiu d’Espai Cràter i d’altres en el taller familiar “S’apropa una erupció”. De fet, totes les visites guiades programades a l’exposició d’Espai Cràter i al volcà del Montsacopa així com els tallers familiars que es van dur a terme durant la Setmana Santa, van comptar amb les entrades exhaurides. Podeu consultar les noves activitats programades en aquest enllaç.