Expliquem Espai Cràter i les activitats educatives a les escoles i instituts de Catalunya

Els assistents han pogut visitar l'exposició i conèixer les activitats educatives

Avui dissabte, 21 de maig, al matí hem convidat els centres educatius de Catalunya a conèixer Espai Cràter. Representants d’escoles i instituts vinguts de les províncies de Girona i Barcelona han pogut descobrir el projecte i l’oferta educativa. La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Olot, Mariona Camps, i el director de l’Espai Cràter, Xevi Collell, han donat la benvinguda als assistents a la Sala Magma, i tot seguit, els han acompanyat en un recorregut per les instal·lacions.

La responsable dels Serveis Educatius de l’Espai Cràter, Clara Llobet, els ha fet una visita guiada a l’exposició sobre vulcanologia i, tot seguit, a l’Aula Bufador, els ha explicat l’oferta educativa del centre i els ha ensenyat alguns dels materials que s’utilitzen. La desena de tallers que ofereix Espai Cràter als centres educatius estan pensats per a tots els nivells, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat i Cicles Formatius, i es basen en l’experimentació.

La jornada ha acabat amb una visita a les grederes del volcà del Montsacopa, que també s’ofereix com una de les propostes per a escoles i instituts. De cara al curs vinent, Espai Cràter, ampliarà el catàleg amb quatre noves activitats, que es donaran a conèixer aquest mes de juny. Podeu consultar totes les activitats educatives aquí.