L’Espai Cràter

L’Espai Cràter és un centre multidisciplinari que promou el coneixement a l’entorn dels volcans, la ciència i la societat. Un projecte contemporani que treballa de forma innovadora, experiencial i participativa per abordar els reptes globals que afecten a un nivell local. Un punt de trobada per a la comunitat educativa, social i científica.

Com a espai socioeducatiu, Espai Cràter es compromet a obrir-se a les persones i col·lectius de la ciutat, a ser part activa del seu desenvolupament i a crear una proposta educativa inclusiva i de valor.

Com a espai científic, vol erigir-se en referent nacional i internacional en l’àmbit de la vulcanologia teixint aliances amb centres educatius, institucions i entitats per tal d’impulsar projectes i activitats.

Exposicions, audiovisuals, debats, tallers… l’Espai Cràter dissenya una programació en què la diversitat de propostes, les formes de participació i els llenguatges són els eixos per arribar a tota la comunitat. Tot un compromís amb la creació i la promoció de la sociocultura des de l’espai públic. Un projecte contemporani que treballa de forma innovadora, experiencial i participativa per abordar els reptes globals que afecten a un nivell local. Un equipament de territori que genera valor a la comarca de la Garrotxa, desenvolupant la sostenibilitat econòmica, social i ecològica.

L’Espai Cràter dona la benvinguda a les idees que ajuden a preservar el nostre paisatge, a comprendre el món i a crear una societat millor.