Expliquem Espai Cràter als centres educatius de la Garrotxa

Les assistents han descobert l'exposició i el projecte educatiu

Representants dels centres educatius de la Garrotxa han pogut conèixer aquest migdia Espai Cràter. De la mateixa manera que es va fer amb els equips directius dels centres educatius d’Olot, la visita ha consistit en un recorregut per tot l’equipament, a càrrec del director d’Espai Cràter, Xevi Collell.

La responsable del Servei Educatiu d’Espai Cràter, Clara Llobet, els ha explicat amb detall el projecte educatiu del centre de referència en volcans, ciència i societat, que inclou activitats pensades per a tots els nivells, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat i Cicles Formatius. La temàtica principal sobre la qual tracten els tallers és la vulcanologia, però també es treballa sobre la creació d’un centre expositiu, la narrativa de ciència-ficció o els diversos tipus d’energia, aprofitant que Espai Cràter utilitza energia geotèrmica per a la climatització de l’edifici.

La visita ha acabat a la Cambra, on la vintena d’assistents han pogut descobrir l’exposició de referència sobre vulcanologia.

La trobada ha comptat amb la presència de la regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Olot, Mariona Camps, i del conseller comarcal d’Educació, Fèlix Castanyer.